بیمه ما از سال ۸۳ فعال شده و گفتن پروندتون راکد مانده است، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۶ #29257658

سلام خسته نباشین
سوالی داشتم راجب بیمه تامین اجتماعی که ما از سال ۷۵ بیمه شدیم ولی بیمه ما از سال ۸۳ فعال شده و گفتن پروندتون راکد مونده واسه این میشه کاری کرد و زنده کرد بیمون رو

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شکایت از کارفرما و پرداخت حق بیمه ایام گذشته تنها برای بیمه‌های اجباری امکان‌پذیر است، ادامه داد: در بیمه‌های اختیاری، چون خود فرد این اختیار را دارد که خودش را بیمه کند، امکان پرداخت حق بیمه در گذشته وجود ندارد و تنها از زمان عقد قرارداد می‌تواند بیمه‌پردازی را انجام داد.
بیمه ی شما از سال ۸۳ تا الان ریخته نشده اگر کار فرما نریخته می توانید سراغ اداره ی کار رفته وعلیه وی شکایت کنید