چگونه می توان سازمان را ملزم به اعطای وکالت نامه مجدد نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۹ #29173954

بنده در مزایده خودروی یکی از ارگانهای دولتی شرکت نموده و برنده شدم. پس از پرداخت کامل وجه و بارگذاری مدارک مربوطه در سایت برگزاری مزایدات، بنده به اتفاق نماینده آن ارگان به دفترخانه رفته و وکالت نقل و انتقال به اینجانب داده شد. زمانی که برای شماره گذاری به مرکز تعویض پلاک مراجعه کردم، مشخص شد اتومبیل مزبور که بصورت لیزینگی خریداری شده بود دارای بدهی بوده و نیاز به نامه فک رهن جهت نقل و انتقال می باشد. در این فاصله اعتبار وکالتنامه منقضی شد و پلاک و سند منتقل نشده است. سوال بنده اینست پرداخت این بدهی به عهده کیست؟ چگونه می توان سازمان را ملزم به اعطای وکالت نامه مجدد نمود و هزینه های اعطای مجدد وکالت نامه با کیست؟ لازم به ذکر اینکه این موضوع به هیچ وجه در شرایط مزایده ( که آگهی آن در روزنامه ها منتشر شده ) همچنین سایت برگزاری مزایده ذکر نشده و در زمان مراجعه بنده نماینده آن سازمان تاکید می نمود که کلیه اقساط اتومبیل پرداخت شده است.
ضمنا مبایعه ای نامه نیز تنظیم نگردیده است،.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پرداخت این بدهی به عهده کیست؟ پرداخت هزینه های ماقبل مزایده بر عهده ی سازمان که اقدام به مزایده نموده میباشد
چگونه می توان سازمان را ملزم به اعطای وکالت نامه مجدد نمود ؟ برای این امر ابتدا با ارسال اظهارنامه و اگر نتیجه نداد از طریق دادخواست الزام به ایفای تعهدات بر علیه سازمان اقامه نمایید

-- پرداخت هزینه های قبل بر عهده سازمان می باشد مگر آنکه ترتیب دیگری در مزایده اعلام شده باشد .
-- در صورتیکه سازمان حاضر به اعطای مجدد وکالت نشود باید از طریق دادگاه دادخواست الزام به ایفای تعهدات را مطرح نمایید .