آیا ماشین ۲ ماه توقیف میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۳ #29149317

سلام وقت بخیر
بنده در روز سه شنبه خودروی ۲۰۶ از پشت سر به ماشینم زده و بعد از امدن پلیس راهور و مقصر دانستن ۲۰۶ از بنده تست الکل گرفتن که ۲۹ درصد مثبت نشان داد که بنده اون موقع صحنه را ترک کردم روز ۵ شنبه تماس گرفتن که تشریف بیاورید کلانتری شنبه صبح به کلانتری رفته و بازجویی کردند که رفتم من مصرف نکردم و قبول کار نشدم بعد از تشکیل پرونده به همراه مامور به دادگاه رفتم دادیار بعد از وارد شدن کمی بنده را با حرفهایشان ترساند ولی من قبول نکردم که مصرف کرده ام بعد گفت ماشینت را ۲ ماه توقیف میکنم و دستبندم را باز کرد و گفت آزادی و یک برگه به مامور داد که متهم بلا قید ازاد است
الان تکلیف چیست چکار کنم؟
آیا ماشین ۲ ماه توقیف میشود؟
یا باید برم نامه ازادی پر کنم دادگاه
ممنون میشم کمکم کنید
تشکر

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید درخواست رفع توقیف خودرو را بدهید چون چیزی اثبات نشده است نمیتوانند ماشین را توقیف موقت نمایند .