ایشان باید مرا به روانپزشک معین دیگر معرفی میکرد یا به کمیسیون ۳نفره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۸ #29139707

باسلام و احترام خدمت اساتید محترم
من یک کارمند بانکم با یک پسر ۹ ساله که دادخواست تمکین بار اول بنده بخاطر ادعای زوجه مبنی بر عدم تعادل روانی بنده، بدلیل گزارش خلاف واقع روانپزشک قانونی و تعدادی عکس ضرب و جرح زوجه و فریب قاضی، رد شد و من برعلیه روانپزشک شکایت کیفری نیز کرده ام.الان من دوباره دادخواست تمکین داده ام و قاضی محترم بنده و زوجه را دوباره با هم به پزشکی قانونی جهت تست روانی معرفی کرده اند.ولی بازهم عکس هایی که زوجه مخفیانه گرفته و گواهی پزشکی و به قاضی داده و ایشان انرا باور دارند.ولی من ساده عکسی از جراحتهای بدنم با ناخنهای ایشان نگرفته و گواهی پزشکی نیز نگرفته ام.
۱. پذیرش پزشکی قانونی مرا پیش همان روانپزشک فرستاد و گفت روانپزشک ما همین خانم است فقط و ایشان با دعوا و لجبازی مرا از اتاق بیرون کرده و به کمیسیون ۳نفره معرفی کرد که یک هفته است معرفی نامه آنرا هم نمیدهند که خودمان زنگ میزنیم شبکه قطع است.ایا ایشان باید مرا به روانپزشک معین دیگر معرفی میکرد یا به کمیسیون ۳نفره؟یا مختار است؟نظر به اینکه پرونده تمکین جدید باز شده در دادگاه.میگن برو از قاضی نامه بگیر به روانپزشک دیگر معرفی شوی.
۲. روانپزشک پزشکی قانونی داره زندگی منو از هم میپاشونه چکار کنم.مطمئنم تو شکایتم تو دادیاری هم طرف او را میگیرند.
ممنون میشم به هر ۲ سوال جداگانه پاسخ دهید.
خداوند اجرتان دهد.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید به نظر روانپزشک اعتراض کنید که با اعتراض شما موضوع در کمیسیون پزشکی برای رسیدگی مطرح خواهد شد

درود بر شما، چنانچه به نظریه پزشکی قانونی معترض هستید، ظرف مهلت مقرر پس از ابلاغ نظریه ایشان میتوانید به آن اعتراض کنید. مورد دوم شما سوال نیست، ظن و گمان است.

با درود نظر روانپزشک به عنوان کارشناس، قابل اعتراض است در فرجه قانونی بدان معترض شوید

درود
شما می توانید در مهلت مقرر به نظر روانپزشک اعتراض کنید تا به کمیسیون پزشکی ارجاع شود.