تاخیر در دادرسی به دلیل اینکه پرونده با گذشت زمان موجب صدور قرار نشده است چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۸۸ #29117

باسلام شخصی به اتهام آتش زدن اموال غیرو تیر اندازی بازداشت گردید به قید ضمانت آزاد گردید شاکی نیز رضایت داد حال با گذشت سه سال از تاریخ شکایت پرونده تا کنون در دادسرا بوده و هیچ گونه قراری صادر نکردید آیا این مدت زمان طبیعی هست ؟به چه شکل می توان تقاضای صدور قرار نهایی را نمود؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متهم میتواند وکیل بگیرد و وکیل ایشان باید برای صدور قرار و اطلاع از پرونده به دادسرا مراجعه کند. برای گرفتن وکیل میتوانید با گروه وکلای یاسا اقدام کنید.02187132

موید باشید