اگر نتوانم ثابت کنم که سفته امانت بوده چه میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۳ #29037276

با سلام. بنده یه خودرو از کسی خریداری کردم به قیمت ۳۰ میلیون که ۲۷ تمنشو نقد دادم باقیشم قرار بر این شد بعد کارشناسی رنگ به ایشان بدهم. از طرفی دیگر برای فک پلاک ایشان ازم یه سفته خواستن به مبلغ باقی بدهی خودرو که خیالش راحت باشه که فک پلاک کنم و بعد از فک پلاک بهم برگرداند ولی در سفته چیزی ننوشتین که بصورت امانت هست و در قولنامه هم چیزی از سفته ذکر نکردیم... بدهی ایشان هم بعد کارشناسی رنگ به ایشان قرار بود بدهم که تو کارشناسی معلوم شد بیشتر رنگه و طبق قولنامه باید کسر میکرد از قیمت ولی راضی نشد الان هم رفته اجرا گذاشته سفته و گفته سفته به عنوان بدهیم بهم داده و محکوم شده ام عایا میتوانم شکایت خیانت در امانت کنم؟ البته مدرک خاصی ندارم فقط دو تا شاهد دارم همین.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- در صورتیکه دو شاهد داشته باشید و شاهدین حاضر به حضور در جلسه دادگاه باشند می توانید شکایت خیانت در امانت را مطرح نمائید/.