اگر این خانم درخواست مطالبه خسارت دادرسی و خسارت تاخیر تادیه کند؛ در تجدیدنظر علیه اینجانب حکم خواهد گرفت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۷ #28976067

سلام لطفا با دقت مطالعه کنید { این متن در دفترخانه اسناد رسمی تهران تنظیم شده است }
نوع سند : سند رضایت نامه غیرمالی
تاریخ سند : ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
رضایت دهنده : -----------------
رضایت گیرنده : علی ...
متن سند : حاضر گردید رضایت دهنده با مشخصات بالا و بعدالحضور مراتب رضایت و گذشت خود را از رضایت گیرنده با مشخصات بالا در خصوص پرونده که باظهاره به شماره ----------------------به شماره بایگانی شعبه ---------------------شعبه ۱۴ دادگاه عمومی و حقوقی تهران و پرونده شماره -------------------------به شماره بایگانی --------------------شعبه ۴ اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب تهران اعلام نمود و حق هر گونه ادعا و اعتراض احتمالی ولو به عنوان تضرر را از خود سلب و ساقط نمود و در آینده آغاز هر سخن و دعوی علیه نامبرده اعم از خسارت و سایر دعاوی حقوقی یا کیفری در خصوص پرونده فوق الذکر از درجه اعتبار ساقط می باشد.
این خانم بعد از شکایت کیفری که حکم قطعی گرفت ازم شکایت حقوقی هم کرد اما قاضی دادگاه حقوقی قرار ابطال دادخواست صادر کرد ولی بیست روز فرصت اعتراض برای طرفین در نظر گرفت .
سوال : اگر این خانم درخواست مطالبه خسارت دادرسی و خسارت تاخیر تادیه کند در دادگاه تجدیدنظر علیه اینجانب حکم محکومیت خواهد گرفت یا اینکه قاضی دادگاه تجدیدنظر با توجه به سند رسمی که در دفترخانه تنظیم شده است ادعای ایشان را رد خواهد کرد؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدیهی است با رضایت نامه مذکور امکان هیچ اعتراضی وجود نخواهد داشت .

با سلام
باید دید که محکومیت کیفری که نسبت به آن اعلام رضایت شده، چه بوده و اینکه خواسته فعلی نامبرده در دادخواست حقوقی چیست؟ آیا ربطی به هم دارند یا خیر؟ برای روشن شدن اینکه آیا رضایت نامه فوق الاشاره مانعی برای دادخوست حقوقی مطرح شده محسوب می گردد یا خیر، مواردی که عرض شد باید مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد...