آیا میشه با این دلایل درخواست تغییر سن داد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۲ #28767165

سلام وقتتون بخیر.
متولد ۷۹ هستم و قصد مهاجرت و بورسیه دارم و پذیرش شدم از شرکت اما برای نهایی شدن و استفاده از مزایا باید سنم ۲ تا ۳ سال کمتر باشه و من چهرم از سنم خیلی کمتر میزنه آیا میشه با این دلایل درخواست تغییر سن داد یا اگه میشه راهنمایی کنید چطور اقدام کنم که دادگاه نرم و فقط از ثبت احوال باشه چون سنم کمه خانواده رضایت نمیدن واسه رفت و آمد در دادگاه و اینکه چطوری میتونم موفق بشم چون بچه امروزی هستم و نمیشه گفت اشتباه در شناسنامه بوجود اومده .

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. راهکار قانونی وجود ندارد.

سلام مراجعه کنید به ثبت احوال برای تغییر سن شاید درخواست شما مورد قبول واقع بشه

متاسفانه راهکاری قانونی برای شما وجود ندارد