چگونه با دریافت حضانت فرزندم درخواست طلاق بدهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۵ #28544949

سلام
دو ساله ازدواج کردم از دوران عقد منو شوهرم بخاطر مسایل کاری با هم زندگی میکردیم بعد دو سال ازدواج کردیم و در نهایت صحبت یک فرزند یک سال و نیمه هستیم شوهرم از همون زمان عقد سر هر مسیله ای منو و میزد و گلومو فشار میاد که به خفگی میرسیدم ولی بخاطر علاقه همه رو تحمل میکردم خانواده شوهرم خیلی اذیتم میکنند و دیگه خسته شدم
میخوام طلاق بگیرم و دلیلش فقط دخالتهای خانواده شوهرمه
چطور میتونم طلاق بگیرم و حضانت دخترمو به عهده بگیرم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با اثبات عسروحرج می توانید تقاضای طلاق دهید
حضانت دختر تا هفت سالگی با مادر می باشد

سلام
دخالتهای خانواده زوج، دلیل کافی جهت طلاق نمیباشد
اما با توجه به عسر و حرج ناشی از ضرب و شتم میتوانید اقدام به طرح دعوی نموده و خواهان حسن رفتار زوج شوید.

با سلام
دلایل فوق به تنهایی به شما حق طلاق نمی دهد و چنانچه هیچ کدام از شروط ۱۲گانه ضمن عقدنامه را نداشته باشید باید در ازاء بخش مالی (غالبا مالی که بخشیده می شود مهریه است)و اثبات کراهت و عسر و حرجی که دارید برای طلاق اقدام نمایید و یا با همسرتان در خصوص طلاق توافق نمایید.
حضانت فرزند نیز طبق قانون تا پایان ۷ سالگی با شما و بعد از ۷ تا پایان ۹ با پدر است مگر اینکه خلاف این امر توافق کرده و یا عدم صلاحیت پدر را اثبات نمایید.