آیا امکان قبول اعسار محکوم علیه از پرداخت محکوم به وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۲۷ #28414

بنده در روند شکایت از شخصی و تقاضای تامین خواسته 6 ملک و چند حساب که پول داشته از او توقیف کردم 5 ملک به تقاضای اون شخص آزاد شده ند چون پولم به اندازه یک ملک بود بعد از گذشت 3 سال پرونده بنده حالت اجرایی گرفته و در روند قیمت گذاری ومزایده ملک می باشد و حتی وکیل محکوم علیه کارشناس اولی که قیمت گذاری کرده رو قبول نداشته ... شخص دیگه ای اومده و میگه من ملک رو از محکوم علیه قبل از شکایت من خریده ام شاهد و قولنامه داره که این ملک رو خریداری کرده و ظاهرا هم که درست میگه آیا میشه با این نظر قاضی میتونه با اعسار محکوم علیه که هنوز هم اقدام نکرده موافقت کنه؟؟؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که محکوم علیه محکوم به پرداخت شده باشد و وضعیت مالی وی به گونه ای نباشد که بتواند محکوم به را بصورت یکجا بپردازدو این امر را درمراجع قضایی به اثبات برساند امکان قبول اعسار وجود خواهد داشت.

با احترام