آیا میتواند ادعایی بر ربوی بودن(ربایی بودن) پول بکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۶ #28176770

با سلام

اینجانب به یکی از دوستان که کارخانه دار نیز بوده پول با عنوان مشارکت داده ام و در ازای اصل پول و سود مشارکت چکهای مجزا دریافت کرده ام و این عمل ۵ سال ادامه داشته و به یکباره ایشان متواری و درب کارخانه را نیز بسته و فراری شد و درخواست ورشکستگی داد که در دادگاه رد شد و من نیز با توجه به چکهایی که در دست داشتم اقدام به شکایت کردم و حال ایشان در دادگاهی دیگر از من شکایت ربوی بودن معامله را کرده و با توجه به اینکه هیچچ قراردادی فی مابین وجود نداشته و بصورت نامرتب مبالغی را با عنوان سود مشارکت برای بنده واریز کرده است.

آیا میتواند ادعایی بر ربوی بودن پول بکند؟

لازم به ذکر است در دادگاه ورشکستگی اسم من را به عنوان طلبکاران اعلام و علت بدهی را نیز مشارکت اعلام کرده بود.

خواهشمند است راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه در لیست طلبکاران در دعوای ورشکستگی نام شما به عنوان طلبکار از بعد مشارکت ذکر شده و این خود اقرار ضمنی تلقی میگردد و از طرفی خود شما دلایل و مدارکی برای مشارکت از جمله عدم واریز منظم و مساوی وجوه و شهادت شهود می توانید ارائه نمایید ادعای ربوی بودن از ناحیه ایشان قابل اثبات نخواهد بود و در امر کیفری دادگاه با توجه به اصل برائت و قاعده درا احتمالا حکم به برائت شما خواهد داد.

میتوانید به اقرار گذشته ایشان استناد نمایید و شهود نیز برای شهادت به دادگاه ببرید .

آیا میتواند ادعایی بر ربوی بودن پول بکند؟
اصل ادعا را می تواند مطرح کند
اما باید مدارک ارائه دهد برای اثبات مدعایش
وشما باید با ادله محکمه پسند منکر را بطه ربوی شوید