مزاحمت و ناسزاگویی و تهمت به اعضای خانواده مان توسط همسایه مان در مقابل منزل مسکونیمان و تکرار این عمل با غیبت و بدگویی.

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۲۲ #2792

سلام. همه اعضای همسایه مان به اعضای خانواده ام ناسزا ، تهمت و اذیت قرار میگیرند و حتی مغازه شان (جلوبندی سازی) ایجاد صدا و سد معبر میکند. یک بار نیز با 110 تماس گرفته و گزارش مامور را نیز داریم. اما با کوتاه آمدن ما، آنها اذیتشان بیشتر شده. لطفا راهنماییمان کنید چرا که بیش از بیست سال است که مورد اذیت قرار گرفته و تحمل کرده ایم. و اینکه برای ثبت ناسزا می توان فیلم گرفت یا صدا ضبط کرد . آیا برای شکایت فایده ای دارد. در ضمن طرف اصلی دعوا از خدمت سربازی نیز غایب محسوب میشود . چه کاری انجام دهیم تا تنبیه خوبی برایشان باشد. با تشکر.=

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما می توانید به جرم مزاحمت و توهین در دادسرای محل زندگیتان از ایشان شکایت فرمایید
موفق باشید