کلاه برداری رو چطور قانونی پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۲ #27908901

بنده چند روز پیش با یه کانال در تلگرام آشنا شدم جهت آشنایی و ازدواج
بر اساس قوانین کانال ۵۰ هزار تومان حق معرفی داشت که پرداخت شد.
بعد از اون با یه سری اسامی و مشخصات یک کد کاربری رو انتخاب کردم و شخص پاسخ گو آیدی به بنده دادن و من با شخصی صحبت کردم که طلاق گرفته بودند برای صیغه و ایشون عکسی از خودشون برای ۱۵ ثانیه به اشتراک گذاردند. بنده هم به پاسخ گوی کانال گفتم که ایشون مورد تایید هستند.
بعد از این پاسخ گو گفت مهریه رو میریزید (۲۵۰۰۰۰۰) بعد در فرصت تعیین شده هماهنگ می کنیم برا ملاقات همدیگه.
بنده هم با شک و تردید اعتماد کردم چو کاال رضایت مشتریان رو دیدم و دیدم حساب بانکی فعال دارن و ...
اما بعد از واریز مبلغ یه دفعه گفتند ۳میلیون بدید به عنوان ضمانت که مزاحمت یا خارج از قرار داد عمل نکنید. بنده قبول حق دادم ولی مبلغ رو ۱میلیون پرداختم ... پاسخ گوی کانال قبول کرد ولی دوباره گفت .... حالا هزینه عاقد ۵۰۰ هزینه پک بهداشتی ۵۰۰ حق منزل ۵۰۰ جمعا ۱۵۰۰ دیگه بریزید تا معرفی شد. پس از کلی جر و بحث بنده باز چون حال دادگاه نداشتم ۱۳۰۰ ریختم و ایشون گفت بریزید حله دیگه هزینه ای نیست اما یه دفعه گفت نه ۲۰۰ تومن رو هم باید بریزید... و چت های خودش رو حذف کرد و گفت یا بریز یا برو هرکار میخوای بکن.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید تحت عنوان کلاهبرداری شکایت بفرمائید

سلام
اگر اسکرین شات دارید شکایت کلاهبرداری اگرندارید دادخواست مطالبه وجه بدهید

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی تحت عنوان کلاهبرداری شکایت بفرمائید

با درود تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی طرح شکایت نمایید

شکایت کلاهبرداری از دفاتر خدمات قضایی طرح نمایید.

درود
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید