آیا عملی که انجام دادن دزدی و کلاهبرداری نبوده است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۶۶ #27882850

فردی بابت خسارت تصادف از حساب مسدود به من چک داده است و پس از ۱۴ ماه نه چک ها را پاس کرده و نه هزینه خسارت رو پرداخت کرده است
همچنین بابت تصادف شکایت کردم و رای دادگاه پرداخت بدهی هست که این رو هم پرداخت نکرده و مجبور به استعلام و مسدودی حساب های ایشون شدم
در یک پیامک به ایشون گفتم دزد کلاه بردار جلبت میکنم
از من شکایت کردن

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام فاقد وصف کیفری و مجرمانه می باشد.

با سلام .از نظر حقوقی شما می توانید.به جرم صدور چک بلا محل از وی شکایت کنید. و او هم می تواند. از شما بابت افترا شکایت کند. که به گمان زیاد قاضی نپذیرد.و اگر هم به پذیرد.نهایتا" با در نظر گرفتن حالات شما ،شما را جریمه ی نقدی می کند.

صرف کلمه دزدوکلاهبردارجرم افترانیست

با احترام ، صدور چک از حساب مسدود جرم است.

سلام
صدور چک از حساب مسدود جرم بوده و قابل تعقیب است

باسلام اتهام ایشان صدور چک بلامحل میباشدعمل شما افتراست