آیا با عدم تمکین زن مهریه از وی ساقط می شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۳۳ #27836890

با سلام و عرض ادب. چنانچه قاضی در دادگاه الزام به تمکین، زوجه را ملزم به تمکین نماید ولی زوجه تمکین ننماید و نهایتا حق طلاق و حق ازدواج مجدد به زوج داده شود، آیا مهریه به زوجه تعلق نمی گیرد یا خیر؟ یعنی زوج برای طلاق و ازدواج مجدد همچنان باید مهریه را بپردازد یا خیر؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود خیر مهریه در هر صورت باید پرداخت شود
ولی با عدم تمکین نفقه تعلق نمیگیرد

خیر مهریه ارتباطی به عدم تمکین ندارد و زن هر موقع می تواند آن را مطالبه کند

در صورت عدم تمکین فقط نفقه ساقط میگردد به مهریه مربوط نمی گردد

درود
نشوز مسقط نفقه است نه مهریه.

با سلام . مطالبه مهریه ارتباطی به تمکین و ازدواج مجدد و هیچ امر دیگری ندارد و فقط در دو صورت ۱ - پرداخت مهریه و ۲ - اراده زوجه مبنی بر بذل مهریه ، ذمه ی زوج بری می شود

نخیر
مطالبه مهریه ربطی به عدم تمکین ندارد باید پرداخت شود