طلاق بدون دیدار و با بذل مهریه با تبعه خارجی چگونه میتواند صورت بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۴ #27717402

با سلام
بنده با یک تبعه خارجی ازدواج کرده ام که از لحاظ دینی و مذهبی و سنی و اخلاق و رفتارمان با هم سازگار نیستیم میخواهم بدون اینکه با ایشان دیدار کنم و با بخشیدن مهریه ام از ایشان طلاق بگیرم فقط طلاهای عروسیم را به بهای دخترانگیم بر دارم البته این طلاها نمی تواند بهای آن و روزهای پردردسرم را جبران کند اکنون ۸ ماه است که ازدواج کرده ام که در طول این ۸ماه و نامزدی به آزار روحی من پرداخته البته در دوره نامزدی میخواست مرا کنار بگذارد اما من به علت عدم آگاهی از پرده بکارت و از ترس ناموسم قبول نکردم چه بگویم که اکنون در شرایطی گیر کرده ام که نمیتوانم بیان کنم اکنون ۴ ماه است به بهانه کرونا رفته بدون اینکه به فکر بنده باشد ایشان فاقد شغل و توانایی اداره زندگی را ندارد و خودم مایحتاج خانه و کرایه خانه را می پردازم الان هربار که از طلاق حرف میزنم اظهار دوستی میکند و بعد از آن دوباره به شکنجه روحی بنده می پردازد از لحاظ هم صحبتی هم جور نیستیم و ایشان وحشیانه رفتار میکند در ضمن ایشان از کردهای سنی هستند و با مذهبم جور نیست اینها را قبلا هم می دانستم اما نمیدانم چه شد که جواب مثبت دادم نوع طلاق من چه میتواند باشد و چه مراحلی را باید طی کنم لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما بایستی دادخواست عسر و حرج به دادگاه ارایه نمایید و به دلیل عدم پرداخت نفقه در این مدت چند ماهه و نیز ترک منزل به مدت ۴ ماه و بلاتکلیفی شما در این مدت ، تقاضای شما در دادگاه رسیدگی و بررسی و اتخاذ تصمیم خواهد شد .

شما میتوانید به جهت عسر وحرج و دیگر دلایل درخواست طلاق نمایید ونیازی به بخشش مهریه نیز ندارید ...

میتوانید به دلیل عسر و حرج ناشی از عدم پرداخت نفقه و نیز بلاتکلیفی ناشی از عدم مراجعه همسرتان به کشور تقاضای طلاق را مطرح نموده و در دادگاه علاوه بر موضوعات یاد شده در دادخواست ، موضوع عدم انطباق فرهنگی و اخلاقی و مذهبی و .... را مطرح کنید تا در اتخاذ تصمیم قاضی موثر واقع گردد .