اگر در سندی تخلف خیانت در امانت صورت گیرد،وکپی برابر اصل نیز گرفته باشد تقدم و تاخر از روی آن قابل شناسایی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۱۴ #27672414

با سلام و وقت بخیر
سوال بنده این است که در رابطه با جعل اسناد این را میدانیم که تقدم و تاخیر (امضا و اثر انگشت)نسبت به متن توسط کارشناسان قابل شناسایی است حال اگر سندی که در آن تخلف خیانت در امانت صورت گرفته باشد به صورتی که (برگه سفیدی اول به امضا و اثر انگشت رسیده باشد و بعد نوشته در آن تایپ شده باشد) اگر از آن سند کپی سیاه سفید و رنگی گرفته شده و بعد کپی برابر اصل نیز گرفته شده و به دادگاه ارائه شود آیا باز هم توسط کارشناسان تقدم و تاخر از روی آن قابل شناسایی و تشخیص است یا خیر؟

مشاوره حقوقی جعل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقدم و تاخر و جعل توسط کارشناس فقط از روی اصل سند قابل تشخیص است . و اکثر متهمین از ارائه اصل امتناع مینمایند، لذا این امتناع قرینه ای خواهد شد برای شما در دادگاه حقوقی که بتوانید اثار این سند جعلی را از بین ببرید و متضرر نشوید

با سلام
متاسفانه از روی کپی تشخیص تقدم و تاخر ممکن نیست و کارشناس نمی تواند نسبت به کپی اظهارنظر نماید

سوال مربوطه درحیطه کارشناس رسمی دادگستری است

با سلام
بازپرس های دادسرا با کپی تفیهم اتهام و کیفرخواست صادر نمی‌کنند و به دلیل فقد دلیل قرار منع تعقیب صادر میشه حتما باید اصل مدرک که مورد جعل شده ارائه شود تا کارشناسی بشه