مهلت تنظیم اعاده حیثیت بعد از حکم تبرئه چه میزان است و از کجا باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴,۰۹۷ #27388310

با سلام خدمت کارشناسان سخت کوش
بنده در سازمان آب مشغول بکار بودم و بعد از مدتی به علت خصومتی که مدیر حراست با من داشتند از من به دلیل دزدی شکایت شد و با بررسی دوربین ها قاضی حکم تبرئه مرا صادر کرد.
چند تا سوال از محضر وکلای عزیز دارم:
۱-مهلت تنظیم اعاده حیثیت بعد از حکم تبرعه چند ماه است؟
۲- آیا میتوانم علیه مدیر حراست اعلام اعاده حیثیت کنم یا باید از شرکت آب و فاضلاب اعاده حیثیت کنم؟
۳-ضررهای مادی من جبران میشود؟

پیشاپیش ممنونم از مشاوره خوبتون

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهلت خاصی در قانون برای آن در نظر گرفته نشده است ولی به جهت برخی مصالح در صورت تصمیم بر اقدام، سریع اقدام کنید.

با سلام شما میتوانید شکایت افترا علیه ایشان مطرح کنید

با سلام
اولا اعاده حیثیت دارای مهلت نمی باشد وبهتر است در فواصل کوتاه زمانی نسبت به طرح شکایت اقدام نمایید
ثانیاشاکی شما درآن پرونده باید مشخص باشد که شخص حقیقی بوده یا حقوقی که براساس ان اعاده حیثیت میسر گردد