رای به نفع چه کسی است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۸ #27322663

در حال.حاضر فاقد اثار ظاهری ناشی از ضرب و جرح در ناحیه دهان می باشد از محل خروج دندان عقبی چهارم فک تحتانی سمت راست متالم است که حسب معاینخ و رویت گرافی فکی مربوط دندان مذکر از قبل سیاه شده و معیوب بوده(با توحه به درمان ریشه انجام شده و ترمیم شده) که در حین اقدام درمان شد از محل خارج گردیده لذا دندان مذکور (دندان عقبی از قبل سیاه شده) منجر به سقوط گردیده است.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع باید از سوی پزشکی قانونی مورد تایدد واقع شود

سلام
باید پزشک قانونی گرافی فکی مربوطه را تایید و معاینه نمایید و اعلام نظر کند

این نظر پزشک قانونی در مورد میزان جراحات در اثر جرم ارتکابی است نه محکومیت و یا تبریه و یا مجرم شناختن کسی،شما میبایست انتساب عمل مجرمانه به شخص مورد نظر را در دادگاه ثابت نمایید .

باسلام
باید توسط پزشک قانونی اثبات و تایید شود

در صورت اثبات جرم نظر کارشناس پزشگ قانونی دادگاه مبادرت به مجازات ،پرداخت دیه اقدام میکند

سلام درصورت شکایت شما علیه ضارب واثبات موضوع ضرب و جرح واینکه دندون شما از قبل پوسیدگی داشته
شما به پزشگ قانونی معرفی و برای دندان پوسیده حدود ۱۰درصد دیه کامل همان دندان نوشته شود

با عرض سلام و آدب خدمت شما
در رابطه با سوال شما باید بیان کنم که با لحاظ نظریه پزشکی قانونی که میزان جراحات قطعی فاقد آثار ظاهری ضرب و جرح بوده و سیاه شدگی دندان نیز به نزاع ربطی نداشته است بنابراین با توجه به ماده۵۶۷ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ مجازات ان جزای نقدی درجه هفت محسوب می شود که رسیدگی ان به استناد مواد ۲۸۵ و ۳۴۰ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ در صلاحیت مستقیم دادگاه کیفری دو می باشد.