آیا می‌توان برای حبس بخاطر دعوا سند گذاشت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۸۱ #27320095

فردی در یک دعوای خیابانی بینی کسی را شکسته است آیا حبس دارد یا خیر
اگر دارد می‌توان سند گذاشت؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تودیع وثیقه یا اصطلاحا گذاشتن سند تنها در مرحله رسیدگی و تحقیقات دادسرا و به عنوان قرار تامین جایز بوده و پس از صدور و قطعیت رای محکومیت قابل رفع توقیف خواهد بود . بدیهی است در صورت محکومیت متهم به حبس دیگر نمیتوان با گذاشتن سند از اجرای حکم جلوگیری کرد .

با سلام
در صورت وجود شکستگی بله حبس دارد و برای گذاشتن وثیقه برای آزادی زندانی ، بایستی موافقت دادگاه را اخذ نمایید .

سلام؛سند گذاشتن برای دعوای ضرب و جرح عمدی(به طور کلی هر دعوی کیفری)صرفا تا زمان صدور رای قطعی مانع حبس شما خواهد بود؛بعد از صدور رای قطعی وثیقه سپردن فقط به منظور مرخصی زندان مورد استفاده می باشد.
ضرب و جرح عمدی هم حبس دارد و هم پرداخت دیه لیکن ممکن است به علت فقدان سابقه و شرایط خاص مجازات حبس شما تعلیق گردد لیکن پرداخت دیه شکستگی بینی قطعی خواهد بود مگر شاکی رضایت دهد