تهدید به شکایت همسایه بابت سگ گمشده و آگهی شده‌ی ایشان‌

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲ #27298732

با سلام، چند روز قبل دختر من سگ کوچولو ولی از نژاد ایرانی و معمولی در کوچه پیدا کرده و به خونه آورده، من هم آگهی دادم اما صاحبش پیدا نشد. چون امکان نگهداری نداشتم ۲ روز بعد به محلی که باغ بوده رفتم و سگ را به آن‌ها دادم. حالا بعد از چند روز صاحب سگ که همسایه ما هست پیدا شده ومن را تهدید به شکایت نموده. خواستم زحمت بکشین راهنمایی کنین چکار کنم؟ ممنون.

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما جرمی مرتکب نشده اید

با سلام
شما به تکلیف خود بابت نشر و اعلان مال یافت شده عمل نموده و بایستی ایشان را به اخذ حیوان از باغ مزبور ارشاد کنید. همچنین اقدام وی راجع به طرح دعوا نتیجه ای در پی نخواهد داشت.

سلام ، با توجه به اقدام به آگهی و تلاش برای پیدا کردن سگ ، مشکلی برایتان پیش نخواهد آمد با هماهنگی صاحب باغ ایشان را برای گرفتن سگ هدایت کنید.

با سلام،شما اقدامات لازم را برای پیدا شدن صاحب سگ انجام دادیدمی توانید راهنمایی کنید که با هماهنگی شما از محلی که سگ‌را تحویل دادید حیوان خانگی خود را پس بگیرند. در صورت شکایت هم با توجه به اقدامات انجام شده کار به جایی نمیرسد.

سلام شما به وظیفه تون عمل کردید
و ایشون میتوانند بروند از همونجا سگ خودشون رو تحویل بگیرند
و اگر هم شکایت کنند به نتیجه ی نمیرسند

سلام با توجه به آگهی و انتقال آن به جای معلوم جای نگرانی وجود ندارد و عملا قادر به شکایت خاص یا حصول نتیجه نیستند