چه طور می توانم از ارایشگاه زنانه بابت سوختن صورتم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۴ #27066149

سلام وقتتون بخیر
من دو روز پیش رفتم ارایشگاه برای وکس صورت حین انجام وکس هرچی به این خانوم میگفتم که مواد داغه اصلا توجه نمی کرد و کارخودشو می کرد به حدی بود که از داغی اشک من دراومده بود بعد هم زد و یک قسمت پوست صورتمو کلا سوزوند و پوستش کنده شد و الان ردش کامل مونده
به نظرشما شکایت کنم حرفم به جایی می رسه؟بهش گفتم این کارو کردی تازه چیزی بدهکارم شدم هرچی به دهنش اومد واسم پیام فرستاد.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
بله موضوع قابل شکایت و پیگیری از باب جرح عمدی می باشد و اگر توهینی هم صورت گرفته می توانید به دادخواست خود منضم نمایید

سلام با عنوان ایراد جرح عمدی باید شکایت کنید و میزان جراحت وارده و ارش آسیب به زیبایی توسط پزشکی قانونی تعیین می گردد.

شما در دادسرا علیه ایشان شکایت کنید و تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی از بعد سوختگی و زیبایی نمایید.