آیا این اقرار همراه با آن فایل صوتی رابطه نامشروع را ثابت میکند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۸ #26998654

سلام
زوج از زوجه فایل صوتی دارد که با مرد نامعلومی چت تصویری بسیار مستهجن میکنند زوجه اقرار کرده که صیغه موقت مرد بوده زوج از این اقرار فیلمبرداری کرده. سوال اول : آیا این اقرار همراه با آن فایل صوتی رابطه نامشروع را ثابت میکند؟ سوال دوم: با توجه به اقرار زوجه به صیغه موقت با مرد دیگر، این عمل زوجه(صیغه موقت ) مستقلا جرم دارد و حکمش چیست
و بدین طریق قابل اثبات است؟ با تشکر از لطف شما

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در زمانی ک صیغه موقت آن شخص بوده است کلا قضیه رابطه نامشروع منتفی میگردد بین آن دو،

درصورتیکه صیغه موقت بوده باشد جرم نیست.

اگر شرایط و ضوابط نکاح موقت رعایت شده باشد و عده نیز نگه داشته باشد به نظر جرمی محرز نگردیده است.

با سلام و احترام
اگر صیغه موقت بوده است خیر امکان پیگیری نیست زیرا رابطه نامشروعی صورت نگرفته است
موفق باشید

اگر صیغه موقت بوده جرمی نیست

عقد موقت با رابطه نامشروع در تضاد میباشد . از سوی دیگر اثبات رابطه نامشروع نیازمند شهادت شهود بوده و اقرار طرفین نیز مطابق قانون دارای شرایطی است که چت مورد نظر شما نمیتواند دلیل این امر محسوب شود .