خودزنی کرده و از من شکایت کرده، چگونه از خود دفاع کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۸ #26936490

سلام وقت بخیر
از من بابت درگیری و شکستن انگشت دست و توهین شکایت شده درحالی که من هیچکدوم از این کارارو نکردم و اون شخص خودزنی کرده و از من شکایت کرده دو تا شاهدم برده الان برای من قرار ۴۰ میلیون تومانی صادر شده و با فیش حقوقی پدرم آزاد شدم و اتهامو رد کردم تو این شرایط باید چکار کنم چون من واقعا این کارو نکردم.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایستی از خود دفاع موثر نمایید و جرح شهود نمایید .

سلام
شما برای اثبات مبرا بودن خود از اتهام دلیل اقامه کنید مثلا با دلیل ثابت کنید در روز و ساعت مورد ادعای شاکی در محل نبودید.

با سلام
دوست گرامی شما باید برای اثبات بیگناهی خود دلایل و مستنداتی ارائه کنیدچونکه احتمالا ابشان به پزشکی قانونی مراجعه و گواهی دریافت نموده اند و خودزنی برای پزشکی قانونی در بعصی موارد قابل تشخیص قطعی است و دو شاهد نیز دارند.شما نیز در صورت داشتن دلیل و مدرک و شاهد آن را ارایه کنید و گرنه محکوم خواهید شد