چطور میتونم ماشین رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۲ #26899799

اینجانب ماشینی را پارسال به صورت امانت به شخصی دادم که کار کنه. و فقط سوییچ و کارت ماشین را در اختیار آن شخص گذاشتم.بعد از مدتی خواست ماشینو بخره. با اعلام امادگی برای پرداخت وجه به دفترخانه ای ایشون انتخاب کرده بود رفتیم.متاسفانه به دلیل بی دقتی من وکالت نامه کامل فروش رو امضاء کردم و ایشون بعد از امضاء از پرداخت وجه سرباز زد و به هیچ عنوان راضی به پرداخت وجه نشد.ایشون مدرکی مبنی بر پرداخت وجه ندارند.چطور میتونم ماشین رو پس بگیرم.با اینکه شاهد داره یکسال ماشین دست ایشون بوده. ماشین هنوز تعویض پلاک نشده و برگه سبز و سند به اسم بنده هستش.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید ادعا نمایید که قرار بر این بوده که بعد از ثبت سند ایشان ثمن معامله را برای شما پرداخت نمایند اما متاسفانه به تعهدشان عمل ننموده اند
میتوانید دادخواست الزام به پرداخت ثمن و در غیر اینصورت فسخ معامله را تقاضا نمایید

با توجه به اینکه اسناد به نام شما می باشد امکان درخواست استرداد برای شما وجود داشته و در صورتیکه ایشان ادعای خرید را مطرح نماید شما میتوانید درخواست اثبات پرداخت وجه را بنمایید . به عبارت دیگرچون سند به نام شماست مالکیت شما نیاز به اثبات ندارد ولی ادعای خریداری طرف مقابل نیازمند اثبات است .