سفته را چون بابت ضمانت بوده اجرا نگذاشتم، آیا لازم هست سفته را هم اجرا بزارم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۲ #26893991

باسلام و عرض خسته نباشید
بنده شش سال پیش پنجاه میلیون تومان به حساب و پنجاه میلیون تومان نقد به دوستم دادم ... یک چک صد میلیون تومانی هم به من داد .. با گذشت شش سال هیچ پولی به من داده نشد و من چکش را اجرا گذاشتم و دوستم برای اینکه زندان نیفتد یک سند زمین وثیقه گذاشت که در نهایت طبق نظر قاضی زمین به نام بنده شد ... حالا ایشون علیه من شکایت رباخواری کرده اند که در جلسه ی شورا بررسی شد ... که چون طرفین صلح و سازش نکردند پرونده به دادسرا فرستاده شده است .... که قرار شده کارشناس بررسی کند ... دوستم پنجاه میلیونی که به حسابش ریختم رو قبول داره ولی پنجاه میلیون نقدی را قبول ندارد ... در ضمن یک سفته سی میلیونی هم با رسیدش بابت ضمانت به من داده ولی حالا میگه با تهدید از من سفته گرفتی و وکیل گرفته .... با توجه به اینکه من نصفه پول را نقدی دادم و مدرکی ندارم چه کاری انجام دهم؟؟؟
نظرتون رو درباره پروندم بگید لطفا

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نسبت به سی میلیون تومان سفته شما می توانید سفته را واخواست نمایید و متعاقب ان دادخواست مطالبه وجه سفته را تقدیم دادگاه نمایید و ایشان که مدعی تهدید هستند بایستی این موضوع را اثبات نمایند با توجه شرح واقعه دادگاه اقدام به صدور قرار اناطه می نماید

شما می توانید نسبت به مبلغ سی میلیون سفته دادخواست مطالبه وجه بدهید ادعای ایشان مبنی بر تهدید مستلزم طرح دعوی کیفری واثبات آن می باشدکه کار سختیست لذا رسیدگی به خواسته شما صورت می پزیرد وبا طرح دعوی کیفری توسط طرفتون دادگاه قراراناطه صادر وتا رسیدگی کیفری رسیدگی به وجه سفته رو متوقف می کند که با تعیین تکلیف پرونده کیفری نسبت به خواسته شما حکم صادر می کند درصورتی حکم به بی حقی شما صادر می شود که درپرونده کیفری محکوم شوید.