با خانمی در ارتباط بودم الان همسرش شکایت کرده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۴ #26840178

مدتی با خانمی در ارتباط بودم که متاهل بود همسر ایشان از من شکایت کرده.
اکنون باید چه کار کنم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام
احتمالا شکایت ایشان از شما بابت روابط نامشروع بوده است.

مطابق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی:
« هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل ‌یا مضاجعه شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه ‌کننده تعزیر می‌شود.»

راه های زیادی برای اثبات رابطه نامشروع وجود دارد که موارد اصلی آن اقرار، شهادت شهود و علم قاضی است.

لذا باید اثبات نمایید که رابطه بین شما عادی و اجتماعی بوده و هیچ عمل منافی عفت بین شما رخ نداده است.

توصیه می کنم جهت پیگیری و دفاع در زمینه روابط نامشروع حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید، چراکه با تجربه و دانش کافی می توان در جهت بهتر به نتیجه رسیدن این موضوع گام برداشت.

سربلند و پیروز باشید.

سلام
طرح دعوا علیه شما نیازمند ارائه ادله اثباتی میباشد و در صورت اثبات رابطه نامشروع هر دو طرف محکوم به رابطه نامشروع خواهید شد
به نظر بهتر است از طریق مذاکره موضوع را حل و فصل نمایید

سلام
طرح دعوا علیه شما منوط به ارائه ی ادله ی کافی میباشد و باید دید دعوای ایشان مستند به چه دلایلی است.

سلام و درود
باید همسرشان را توجیه کنید که رابطه ی شما صرفا اجتماعی بوده و هیچ ارتباط نامشروعی وجود نداشته و ما همکاری سالمی بایکدیگر داشته ایم، بگویید من هم خواهر و مادر دارم و نمیخواهم کسی به رابطه ی خانوادگی کسی لطمه بزند برای همین خودم هم هیچوقت چنین قصدی نداشته ام و نمیخواسته ام که باعث چنین مشکلاتی برای زندگی دیگران و دلیل فروپاشی خانواده ها و فرزندان بیگناه آنان که باید حقارت طلاق پدران و مادرانشان را در جامعه به دوش بکشند باشم، مطمئن باشید قانع میشوند و با دیدن آثار توبه و ندامت در وجود شما از شکایت خود منصرف خواهند شد و البته از خدا طلب مغفرت و استمداد کنید که خدا بخشنده و یاری کننده است.
موفق باشید.
راه در جهان یکی است و آن راه نیکی و پاکی و پاکدامنی است...