چطور میشه که یک ضمیمه ی نامه که تو نامه بهش اشاره شده دیگه تو پرونده نیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۰ #26830688

سلام
شخصی اتهام کلاهبرداری و فروش مال غیر رو به من زد و در نهایت قرار منع تعقیب من به دلیل فقدان ادله اثباتی صادر شد. حالا من با استناد به محتوای همان پرونده شکایت افترا و ادعای حیثیت کردم که در حال پیگیریه . اون شخص در ابتدای شکایتش قولنامه ای جعلی با امضای من رو آورده بود تو پرونده که بعد از لایحه من مبنی بر جعلی بودن و ساختگی بودن یکدفعه قولنامه جعلی از پرونده خارج و گم شد البته تو چند جای پرونده نوشته بود که به پیوست کپی قولنامه فلان ارسال میگردد یعنی اشاره بهش شده اما خودش نیست.
اولا من میتونم از بابت این قضیه با عنوان استفاده از سند مجعول شکایت کنم؟
یا همون شکایت افترا کافیه؟
ثانیا چطور میشه که یک ضمیمه ی نامه که تو نامه بهش اشاره شده دیگه تو پرونده نباشه؟

ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه استفاده از سند مجعول و افترا دو جرم مجزا می باشند لذا شما میتوانید بر روی هر کدام جداگانه اقدام نمایید

سلام، شما همون شکایت افترا را پیگیر باشید چون اون مدرک کپی بوده است و برای طرف جرم نیست