شکایت از شخص ترکیه‌ای بابت مزاحمت تلفنی و تهدید با فیلم‌های شخصی

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۸۸ #26829217

سلام و عرض ادب، چند سال پیش با یک فرد خارج از کشور اهل ترکیه رابطه مجازی داشتم و مورد سوءقصد قرار گرفتم در واقع فریب خوردم. دو سال هست که تمام کردم این رابطه رو ولی هنوز هم پیگیر هستن و مزاحمت ایجاد می‌کنند، عکس و فیلم‌های شخصی که از من داره رو امتیاز میبینه و تهدید می‌کنه. چندبار شماره تلفن عوض کردم ولی به هر طریقی که شده از آشناها سراغ می‌گیره و پیدام می‌کنه. نمی‌دونم چکار کنم و به کسی هم نمی‌تونم چیزی بگم. متاسفانه توان مالی که بتونم شکایت بکنم هم ندارم و همچنین چون بحث حیثیت در میان هست شرایط سخت‌تر میشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اقدام به طرح شکایت نمایید
شکایت کیفری هزینه دادرسی قابل توجه ای ندارد

با سلام،تحت عنوان تهدید و مزاحمت از ایشان شکایت خود را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.به جهت پیشگیری نیز به آشنایان اعلام کنید این فرد مزاحم است و اطلاعات جدید شما را در اختیارش نگذارند و....در صورت نیاز از طریق سایت مشاوره تلفنی رزرو نمایید تا با تبادل اطلاعات توضیحات تکمیلی داده شود.

با سلام
اقدام به طرح دعوای کیفری هزینه چندانی ندارد، می توانید تحت عناوین مزاحمت و تهدید از وی شکایت کنید.

باسلام ودرود بهتر است مشاوره تلفنی داشته باشید به جرم تهدید توهین ووو شکایت خود را مطرح کنید واز طریق پلیس بین الملل نامبرده جلب می‌شود.

باسلام.اولا.طرح شکایت کیفری هزینه زیادی ندارد.ثانیا.اقدام به شکایت تحت عناوین مختلف نظیر مزاحمت تلفنی.تهدید و...نمایید

سلام
شما می توانید با عنوان مزاحمت و تهدید از ایشان شکایت بفرمایید؛ دوست عزیز مستحضر باشید که طرح و پیگیری شکایت کیفری هزینه زیادی نداره

اگه پیامک موبایلی داشته باشید ازش میتونید شکایت کنید و منتظر بشید وارد ایران بشه، اگر حکم ممنوع الخروجی روی پرونده صادر بشه بیاد دیگه نمیتونه خارج بشه و میتونید جلبش کنید