برای تاخیر تادیه هم باید به داوری مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۰ #26728677

مبلغ ودیعه توسط موجر ۴ ما پس از اتمام قرارداد و شکایت مسترد شده و می خواهم بابت تاخیر تادیه شکایت حقوقی کنم، سوالم این است که چون قرارداد ما شرط داوری داشت (و برای مطالبه مبلغ ودیعه هم به داوری شکایت کرده بودم) برای تاخیر تادیه هم باید به داوری مراجعه کنم یا از دفتر قضایی اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی داوری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله طبق قرارداد نیاز به مراجعه به داور می باشد

با سلام
بله باید از داور درخواست صدور رای بکنید.

باید از طریق داوری اقدام شود .

سلام
از طریق داوری اقدام نمایید

با سلام،بله باید از طریق داوری پیگیری فرمایید.

با سلام
مرجع رسیدگی با توجه به شرط داوری مندرج در قرارداد دوار است و باید از ایشان تقاضای رسیدگی نمایید.

بستگی به نحوه نگارش شرط داوری دارد. از طریق داور پیگیر موضوع شوید.