در رابطه با انحصار وراثت چگونه باید اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۴ #26709897

با سلام پدر و مادرم سالها قبل از هم جدا شدند و ما دو دختر هیچگونه ارتباطی با پدر نداشتیم و نزد خانواده مادری بزرگ شدیم پدر کارمند و مادر خانه دار بوده پدر هیچگونه نفقه ای پرداخت نکرده هردو دختر در حال حاضر بازنشسته هستیم جدیدا متوجه شدیم که پدر فوت نموده ما هیچ اطلاعی از دارایی های پدر نداریم ما در شهرستان و پدر در تهران زندگی میکرده و صاحب زن و چهار فرزند میباشد ضمنا هیچ ادرسی از پدر نداریم سوال : ما در رابطه با انحصار وراثت چگونه باید اقدام کنیم؟ ایا میتوانیم از شهرستانی که زندگی میکنیم اقدامی انجانم بدهیم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
به آخرین اقامت گاه متوفی مراجعه و اقدام به حصر وراثت نمایید

با سلام
جهت اخذ انحصار وراثت باید از طریق آخرین اقامتگاه متوفی اقدام نمایید

با سلام و احترام. اخذ گواهی انحصار وراثت باید از طریق شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی صورت پذیرد. بعد از ثبت دادخواست می توانید استعلام در خصوص دیگر وراث را اخذ نمایید.

با سلام
انحصار وراثت میبایست در آخرین اقامتگاه متوفی انجام پذیرد