آیا احضاریه دادگاه بر اساس آدرس قید شده در بانک فرستاده میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۷۷ #26534

با سلام.چکی را به مبلغ صدمیلیون تومان برگشت زده ام.قصد شکایت چک بلا محل را دارم.صادر کننده چک ،آدرس دقیقی را به بانک نداده است.البته بنده میخواهم احضاریه به دستش نرسد،چون برای جای دیگری همین شخص را برای شهادتی لازم دارم.آیا در دادسرا به همان آدرس قید شده بانک احضاریه فرستاده خواهد شد؟اگر آدرس پیدا نشد مراحل بعدش چی هست؟آیا فورا حکم جلب را میدهند تا بعداز شهادتی طرف را جلب کنم.؟با تشکر از شما..

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله احضاریه به آدرسی ارسال خواهد شد که در گواهی عدم پرداخت ثبت شده است.در صورتیکه احضاریه به ایشان نرسد دادگاه به صورت غیابی حکم صادر خواهد کرد و خوانده مهلت واخواهی خواهد داشت.ظرف مدت کمی حکم جلب صادر خواهد شد.موید باشید