پیگیری خسارت جرحی بعد از توافق به دلیل بیشتر بودن سطح خسارت

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۱ #26332908

بعد از تصادف و مراجعه افسر و ثبت تصادف و اعلام خسارت جرحی توافق نموده‌ایم، اما چون سطح خسارت جرحی بعدا بیشتر برآورد شده به فکر پیگیری افتاده‌ایم. مسیر پیگیری به چه صورت است؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دوست گرامی بعد از هرگونه توافق بین طرفین امکان پیگیری مجدد متصور نمی‌باشد. مگربه موضوع توافق بایستی دقت شود که غیراز موارد توافق باشد

با سلام
توافق شما قابل عدول نیست، مگر در توافق شرایط خاصی پیش بینی شده باشد .

سلام وقت بخیر
بعدازتوافق دیگه نمی‌تونید هزینه مازاد رو دریافت کنید

سلام رجوع از هرگونه رضایت مسموع نیست شرایط رضایت و گذشت بخشی قانونی قابل رجوع نیست ولی به لحاظ شرعی به هر شکل و کیفیت قابل عدول نیست

سلام
به نظر بنده با توجه به توافق انجام شده امکان گرفتن خسارت بیشتر وجود ندارد گرچه نیاز به بررسی متن توافق شما می باشد .

دیگر امکان مطالبه اضافه بر توافق امکان پذیر نمی باشد.

سلام ، پس از توافق پیگیری مجدد امکان پذیر نیست.