آیا رسیدگی به اعتراضم در همین جلسه دادگاه صورت میگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۲۷ #26277208

با سلام و خسته نباشید، پیگیر پرونده شکایت ورود به عنف میباشم که بازپرس قرار منع تعقیب صادر نموده، و برای ضرب و جرح عمدی قرار جلب صادر کرده، برای قرار منع در مدت معین اعتراض زدم چون مستندات جدید بدست اوردم، و چند روز بعد زمان جلسه دادگاه مشخص شده که در اردیبهشت ماه سال جاری میباشد، ایا رسیدگی به اعتراضم در همین جلسه دادگاه صورت میگیرد؟ یا تا قبل از روز جلسه ابلاغیه نقص تحقیقات یا نقض قرار به سامانه ثنا ارسال میشود؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جلسه تعیین شده برای رسیدگی به اتهام ضرب و جرح است . اعتراض شما به قرار منع تعقیب به صورت غیر حضوری بررسی میگردد .

با سلام
طبق فرمایش شما اگر مستندات جدیدی در دست دارید میتوانید یا قبلا به دفتر شعبه تحویل و ضمیمه پرونده نمایید یا اینکه در وقت مقرر جلسه دادرسی به همراه خود آن مستندات را به قاضی پرونده تحویل نمایید تا با بررسی مدارک جدید حکم مناسب اتخاذ گردد.