آیا کاربر اکانتهای حذف شده با دستور قضایی قابل شناسایی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۵۳ #26262436

با سلام
توسط اکانت های جعلی برای کسی ایجاد مزاحمت و فحاشی کنیم بعد اکانتها را حذف کنیم و شخص مورد اهانت با در دسترس داشتن پیامها و اسکرین شات انها به پلیس فتا شکایت کرده.
آیا کاربر اکانتهای حذف شده با دستور قضایی قابل شناسایی است؟
این پرونده به نتیجه میرسد با توجه به جعلی بودن و دلیت شدن اکانتها؟
مدت زمان رسیدگی به این پرونده ها چقدر است؟
لطفا جواب بدید

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پلیس فتا در پاسخ دادسرا بیان خواهد داشت که: امکان پیگیری اکانت حذف شده وجود نخواهد داشت

سلام
بله چنانچه با اکانت اقدام مجرمانه ای انجام شود و بعد اکانت حذف شود با شکایت متضرر از جرم به دادسرا و دستور به پلیس فتا صاحب اکانت قابل شناسایی است