به خانه باز نگشته ودر اجرای احکام پرونده مختومه شده چطور باید گواهی ناشزگی بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۶۷ #26246542

سلام و عرض ادب و تبریک سال نو خدمت وکلای محترم و مجرب بنیاد وکلا
خانومم نه ماه پیش بدون دلیل منزل را ترک کرده و با ادعاهای واهی دادخواست تمکین را توقف دادرسی نمود ولی بالاخره در دادگاه بدوی و تجدیدنظر بصورت قطعی محکوم به تمکین شد بنده درخواست اجرائیه دادم که ایشان طبق لایحه ای توسط وکیلشون، اعلام کردن که با معرفی منزل و لوازم زندگی در معیت کلانتری حاضر به بازگشت به زندگی هستند در جواب لایحه مذکور بنده از طریق دفتر خدمات قضایی اعلام کردم که منزل و لوازم منزل مهیا و آماده است و خانم هر موقع خواستند میتوانند تشریف بیاورند،تا اینکه در وقت نظارت در اسفند پارسال ، از طریق سامانه متوجه شدم پرونده در اجرای احکام مختومه شده است خانم بنده هم به منزل مراجعت ننمودند! آیا در این شرایط خانم بنده ناشزه هست و اینکه رای یا گواهی مبنی بر ناشزگی خانومم به بنده ارائه نشده است ، روال کار در این شرایط چگونه است و بنده بایستی چه اقدامی انجام دهم ؟
سپاسگزارم از زحمات وکلای محترم و دلسوز و مجرب بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما میتوانید به اجرای احکام مربوطه مراجعه نموده و پرونده را پیگیری نمایید .گواهی نشوز هم در صورت احراز و صحت عدم مراجعه زوجه به منزل از اجرای احکام بگیرید

به اجرای احکام اعلام کنید زوجه تمکین نمیکنند تا پس از بررسی و صحت عدم تمکین گواهی به شما داده شود.

باسلام
با مراجعه به شعبه اعلام نمایید

سلام و وقت بخیر.
به شعبه اجرای احکام مراجعه کنید مراتب عدم تمکین را اعلام کنید بعد از بررسی اینکه زوجه به منزل برنگشته است اجرای احکام تایید و به شما گواهی نشوز میدهد.
موفق باشید

با سلام
باید از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید.

با درود به اجرای احکام رجوع کنید و گواهی نمایند با وجود تقاضای اجرائیه زوجه همچنان از رای تمکین نکرده و ناشزه است

باسلام و احترام
شما میتوانید با مراجعه به اجرای احکام تقاضای صدور گواهی نشوز زوجه را داشته باشید .