اخلال در نظم عمومی تهدید توهین چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۹۵۶ #26217579

سلام و خسته نباشین
دختر من در آرایشگاهی کار میکنه که ابدا از نظر من شایسته نبود بلاخره بعد مدتی صحبت و راضی نشدن دخترم به آرایشکاه رفتم و در اونجا با سر و صدا ازشون درخواست رد بیمه و ثابت کردن اینکه حقوقو به دخترم میدهند یا نه کردم و کمی درگیری لفظی بین من و کارکنان آرایشگاه به وجود اومد اونا به مامور تماس گرفتن و مامور فقط نوشت که مادر فلانی برای گرفتن حق بیمه دخترش مراجعه کرده هم اکنون دخترم با تحریک کارکنان برای من با این عناوین شکایت کرده اخلال در نظم و آسایش عمومی تهدید توهین به اشخاص عادی نشر اکاذیب در صورتی که من اصلا یادم نمیاد توهینی کرده باشم آیا این یک جرمه ؟ و در صورت اثبات مجازات اون چیه ممنونم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام شکایت کردن بسیار سهل و آسان می باشد مهم اثبات این شکایت و اثبات جرم می باشد که بسیار پیچیده و سخت می‌باشد

باتوجه به توصیحات و گزارش مامور انتطامی بادفاع خوب ، شما از اتهامات منتسبه تبرئه خواهید شد

ضمن اهدای سلام و احترام
به استناد ماده ۶۱۸قانون مجازات اسلامی هرکس با هیاهو و جنجال یا حرکات غیر متعارف یا تعرض به افراد موجب اخلال نظم و آسایش و... با اظهارات شما در آن مکان چنین جرمی محقق نمیشه و چنانچه توهینی نکرده اید قرار منع تعقیب صادر میشه

خیر جرمی مرتکب نشده اید برای تحقق جرم توهین باید الفاظی بمار ببرید و خود افراد شکایت کنند اخلال در نظم و اسایش عمومی و نشر اکاذیب هم منتفی است

با سلام
در صورت اثبات با شهادت شهود،مجازات جرم
توهین شلاق یا جزای نقدی،
تهدید حبس از سه ماه تا دو سال و شلاق
اخلال در نظم حبس از سه ماه تا یکسال و شلاق که در این مورد حکم به جایگزین حبس صادر میشود