آیا من می تونم سه تا ۱۰۰ هزار تومن که ندادن تا حالا به نرخ روز در دادگاه ازشون مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۱۳ #26154534

سلام مادر من در زمان تقسیم ارث ۲۵ سال پیش زمینی کم بها تر ۶۰۰ متر بود به سه برادر و خواهرش واگذار کرد اونها هم در جای دیگه نفری ۷۵ متر زمین دادن که زمین با سهم.مادرم در یک نقطه یکی بشه ۴ تا ۷۵ متری ۳۰۰ متر علاوه بر این در اون زمان قرار شد نفری ۱۰۰ هزار تومان به مادرم پرداخت کنند ولی بعد گذشت ۲۵ سال و نوشتن این متن در تقسیم نامه پرداختی نداشتن ایا من می تونم سه تا ۱۰۰ هزار تومن که ندادن تا حالا به نرخ روز در دادگاه ازشون مطالبه کنم؟ چون الان ۱۰۰ هزار تومان پولی نمیشه

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق برگه ای که آنها متعهد به پرداخت دین نموده اند میتوانید اقدام به مطالبه دین با اصل دین و تاخیر تادیه از تاریخ تنظیم قرارداد تا روز پرداخت نمایید .