چجوری میتونیم پس بگیریم وکالت رو؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۸۴۱ #25955767

اگر به وکیلی به صورت محضری و قانونی وکالت بلا عزل میدیم ولی دیگه هیچ ارتباطی با وکیل نمیتونیم برقرار کنیم و وکیل خودش هر کاری که میخواد تنهایی انجام میده

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت بلاعزل با فوت یا حجر موکل یا وکیل منفسخ می گردد.

وکالت با
فوت
جنون
موضوع وکالت
مدت
منقضی می شود

وکالت با فوت جنون عزل موکل استعفای وکیل و پایان مدت وکالت خاتمه می یابد.

با سلام
وکالت بلاعزل در دو صورت باطل می‌شود :
۱- استعفای وکیل از وکالت
در صورتی که وکیل با حضور در یکی از دفاتر اسناد رسمی از وکالت بلاعزل استعفا دهد، وکالت بلاعزل باطل و بی‌اثر می‌شود.
۲- ابطال وکالت بلاعزل در دادگاه
گاهی شخصی که وکالت بلاعزل داده، مدعی می‌شود که اصلا عقد لازمی بین دو طرف منعقد نشده است که وی بخواهد شرط ضمن عقد، عزل وکیل را بپذیرد یا نپذیرد. در چنین مواردی این ادعا با بررسی مدارک و مستندات، شهادت شهود و یا اقرار خوانده (وکیل) قابل اثبات است. در این گونه موارد لازم است تا فرد به دادگاه حقوقی مراجعه و دادخواست ابطال وکالت بلاعزل را ارائه کند.

شایان ذکر است که عوامل دیگری هم باعث فسخ عقد وکالت می‌شوند. این عوامل عبارت‌اند از :
• فوت وکیل یا موکل
• جنون وکیل یا موکل
• از بین رفتن مورد یا موضوع وکالت
• پایان مدت وکالت

با سلام
در صورتیکه وکالت بصورت بلاعزل باشد اصولا فسخ وکالتنامه ویا عزل وکیل ممکن نخواهد بود مگر انکه خارج از حدود واختیارات وکالتنامه وبر خلاف صلاح وغبطه شما اقدامی را انجام داده باشد که میتوانید ابطال وکالتنامه را از طریق محاکم حقوقی درخواست نمایید مصافا اینکه صرفنظر از توضیحات مذکور میتوانید در صورتیکه ضم وکیل را در وکالتنامه از خودتان ساقط نکرده باشید در جهت محدود کردن اختیارات وی وعدم اقدام بصورت انفرادی یک شخص ثالثی را مجددا بعنوان وکیل خود در همان امور تعیین نمایید سپس از طریق اظهار نامه رسمی به وکیل اول اخطار نمایید که در مورد وکالت اقا ویا خانم... را ضم وکالتنامه نموده ایید وبصورت مجتمعا حق دخالت در موضوعات وکالتنامه را خواهید داشت
لذا با این اقدام جلوی سو استفاده های بعدی وکیل اول را خواهید گرفت