ایا برا مادرم مجازات تعیین میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۳۳ #25836205

با سلام مادرم من با سن ۶۰ سال و بیسواد و اعتماد بی جا به اقوام از کارت بانکیش سواستفاده کرده بودن که با شکایت کلاهبرداری از یه شهر و گذاشتن کفالت در دادگاه بازپرس ادعای مادرم رو قبول نمیکرد که در دست خودش نبوده حتی با اقرار صریح فامیل بعد دفتردار پیشنهاد پس دادن مبلغ و رضایت شاکی رو داد ک مشکلی پیش نمیاد و گرفتن سابقه و اسعلام پرونده های ک در دادگاه های مختلف برسی میشود ایا برا مادرم مجازات تعیین میشود با ادعای بی گناه بودن و حتی در دادگاه دیگر متهم اصلی غیابی محکوم شدن خیلی نگرانم لطفان کمکم کنید چ پیش میاد

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه رضایت شاکیان اخذ شود ،با وجود بی اطلاعی ایشان از این موضوع ،بنظر دیگر مسئولیتی متوجه مادرتان نخواهد بود.

مادر‌شما‌شاکی‌هست‌‌و‌شاکی‌مجازات‌نمی‌شود‌و‌نمیدانم‌از‌چه‌نگرانید‌شاید‌صریح‌نگفتین‌یا‌کامل‌نگفتین