آیا با توجه به صادر شدن قرار منع تعقیب سارقین دادگاه اونارو آزاد میکنه یا خیر؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۳ #25773726

باسلام
مغازه بنده سال ۹۲ به وسیله افراد مسلح سرقت شد در آن زمان مغازه بنده دوربین نداشت اما دوربین مغازه همسایه تصویر سارقین رو گرفته بود و من به آگاهی ارائه دادم بعد از مدتی به دلیل عدم پیشرفت در پرونده بیخیال پیگیری شدم اما ظاهرا حدود دوساله که ظاهرا سارقینی دستگیر شدند که به سرقت مغازه بنده اعتراف کردند. چند بار از دادگاه برای من ابلاغیه اومد که در دادگاه حاضر بشم و برعلیه سارقین اعلام جرم کنم اما بنده با توجه به اینکه گرفتار بودم مراجعه نکردم الان برام ابلاغیه ای اومده که با توجه به کافی نبودن شواهد و مدارک و عدم مراجعه شاکی به دادگاه قرار منع تعقیب برای سارقین صادر شده و ده روز هم مهلت اعتراض به من داده شده، تاریخ  ابلاغ ۹۸/۱۲/۲۴ بوده و من فردای آن روز به دادگاه مراجعه کردم اما باتوجه به شیوع بیماری کرونا دادگاه از پذیرش ارباب رجوع خوداری میکرد و بعد سال هم که تعطیلات نوروز هست لطفا راهنمایی کنید که برای اعتراض باید چیکار کنم و آیا با توجه به صادر شدن قرار منع تعقیب سارقین دادگاه اونارو آزاد میکنه یا خیر؟

مشاوره حقوقی سرقت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با وجود قرار منع تعقیب و گذشتن مهلت اعتراض آزاد می شوند

با وجود قرار منع صادر شده و گذشت مهلت اعتراض آنها آزاد می شوند

سلام
از همکاران محترم خواهشمندم سوالات را با دقت بیشتری بارگذاری کنند.
پاسخ دهی به این پرسش دیگر فایده ای ندارد.

با درود اگر منع تعقیب قطعیت یابد موجبی برای بازداشت متهمین نیست

با وجود قرار منع صادر شده و گذشت مهلت اعتراض آنها آزاد می شوند. اما این امکان برای شما وجود دارد که به درخواست دادستان و با وجود مدارک جدید ایشان را تعقیب کنید.

با سلام و احترام
با صادر شدن منع تعقیب متهم آزاد می شود ولی مهلت اعتراض بعد این تایم های قانونی و محدودیت ها برای شما همچنان ثابت است ولی زودتر اقدام نمایید

شما با مشاوره با مشاوران ،شواهد و مدارک ،اعتراض خود را تنظیم در اولین روز کاری محاکم قضایی تحویل دهید سرقت اثبات نشود آزاد می شوند.