تبعات عدم تعویض پلاک خودرو بر وراث فروشنده با فوت ایشان

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۱ #25609686

پدر اینجانب فوت نموده و در زمان حیات خود ماشینی داشته و فروخته ولی تعویض پلاک انجام نشده. آیا شخص خریدار با انجام تخلف یا تخلفاتی پیامدی برای وراث دارد؟

مشاوره حقوقی اموال و مالکیت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از اخذ گواهی انحصار وراثت ، دادخواست توقیف و فک پلاک بدهید .

با سلام
بله برای وراث ممکن است مسئولیت هایی ایجاد نماید.
تمام وراث بعد از انجام انحصار وراثت می توانند دادخواست توقیف پلاک و فک پلاک به طرفیت خریدار مطرح کنند.

سلام بدوا از طریق پلیس راهور توقیف پلاک را به جهت فک بخواهید و کلیه وراث به طرفیت خریدار دادخواست فک پلاک انجام دهید

سلام پدر مالک خودرو است و برای جلوگیری از مشکلات احتمالی بهتر است در اسرع وقت نسبت به تعویض پلاک اقدام نمایید.

با سلام
به هرحال پدر مرحومتان قانونا هنوز مالک خودرو مذکور محسوب می شود و ارتکاب جرم یا تخلف توسط خریدار ممکن است بدوا مشکلاتی در پی داشته باشد هرچند مستند به مبایعه نامه مشخص می شود چه زمانی خودرو از مالکیت و تصرف فروشنده خارج شده است. توصیه می شود در صورت دسترسی به خریدار، در اسرع وقت نسبت به تعویض پلاک اقدام نمایید.