ارزش دست نوشته در دادگاه تجدیدنظر چه میزان است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۹ #25592308

با سلام

خانمم در سال ۹۶ در منزل پدری توسط برادرش مورد ضرب و‌جرح قرار گرفته و بعد از فشار روحی روانی اقدام به خودکشی از طریق خوردن قرص کرده و ۳ شب در بیمارستان بستری بوده؛ خانمم در برگه اظهارات بالینی صراحتا اعلام کرده از طرف برادرش مورد ضرب و جرح قرار گرفته و همون برگه رو امضاو اثر انگشت کرده؛ در اردیبهشت ۹۸ از من تحت عنوان ضرب و جرح عمدی شکایت کرد و سه شاهد آورد که کاملا کذب و بی اساس بودن، خانمم عنوان کرد در منزل شوهری مورد ضرب و جرح قرار گرفته که کاملا کذب و بی اساس بود چون من نزدم دادگاه بدوی در حکمی مشکوک من رو به تحمل ۵ سال حبس تعزیری محکوم کرد گرچه خانمم به من پیام داد و عنوان کرد با پول و رشوه محکوم شدی و قاضی پول گرفته من هم به حکم دادگاه بدوی اعتراض زدم و پرونده به دادگاه تجدیدنظر رفت و وقت رسیدگی تعیین شده و از من که متهم پرونده ام خواسته شهود استنادی خودمو در جلسه دادگاه حاضر کنم ، لازم به ذکر است شهود استنادی من پدر‌و مادرم هستند چرا که با اونا باهم زندگی میکنیم و خانمم عنوان کرده در منزل مشترک مورد ضرب و جرح قرار گرفته ، میشه بی گناهیم محرز بشه و برائت صادر شه با این دست نوشته و گزارش بیمارستان که در‌ اون ذکر شده این خانم با آثار جراحت در فلان ساعت شب به بیمارستان آورده شده توسط پدرش گزارش بیمارستان + پیامک های ارسالی خانمم رو که عنوان کرده حتی اگه نزده باشی هم با پول محکومت کردم و آدم تو دادگاه دارم اینارو به دادگاه تجدیدنظر فرستادم و تجدیدنظر هم از متهم پرونده که منم خواسته شهودمو ببر

شماروبه خدا راهنماییم کنین خانمم اینا باند بازی کردن و باعث ایجاد این وضعیت شدن

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت وجود چنین اسنادی باید طی لایحه ای از محضر دادگاه تقاضا نمایید که پس از بررسی، اصالت اظهارات شما تایید گردد.
به احتمال زیاد عناوین مجرمانه بیشتری در رای بدوی در نظر گرفته شده تا مجازات به میزان پنج سال حبس در نظر گرفته شده است.

با سلام
اولا عنوان مجرمانه شما صرفا ایراد ضرب و جرح نبوده است که ۵ سال حبس تعزیزی محکوم گردیده اید و ثانیا اقوام از هر درجه ای باشند میتوانند در دادگاه شهادت و گواهی حقیقت نمایند