بابت اثبات نسب و گرفتن شناسنامه در کجا باید اقدام شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۳۳۸ #25502191

برای اثبات نسب و گرفتن شناسنامه برای اتباع حتما باید از شهری که دراونجا به دنیا اومدن اقدام کنیم یا نه میشه شهرهای دیگه هم اقدام کرد

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

تولد هر انسانی ناشی از پیوند زناشویی زن و مردی است که در اصطلاح حقوقی به آن نسب گفته می‌شود. مبنای نسب قانونی، ازدواج زن و شوهر است

رسیدگی به این دعوا در صلاحیت دادگاه خانواده محل تولد می باشد که پس از آن رای صادره قابل اعتراض در دادگاه تجدیدنظراستان می باشد.

با سلام، دعوی نسبت در صلاحیت دادگاه خانواده و محل صدور شناسنامه

درود بر شما . دعوای نسب در صلاحیت دادگاه خانواده شخصی می‌باشد که نسب را میخواهیم به آن نسبت بدهیم و شناسنامه در صلاحیت دادگاه خانواده میباشد

سلام دادگاه خانواده محل تولد صلاحیت به رسیدگی را دارد.

سلام
دادگاه خانواده محل صدور شناسنامه دارای صلاحیت میباشد.

سلام
دعوی اثبات نسب در صلاحیت دادگاه خانواده است و باید در دادگاه محل اقامت خوانده( کسی که مدعی نسب نسبت به او هستید) اقامه دعوا کنید.

با سلام
جایی که گواهی تولد صادر شده است صلاحیت رسیدگی دارد