ارث پدریمان را چگونه میتوانیم با این شرایط بگیریم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۴ #25421103

با سلام،
پدر من ۴ تا فرزند هستند شامل ۳ پسر و ۱ دختر که بچه که بودن پدرشون فوت میشه و آن ها را عمویشان بزرگ میکنه. از ارث پدری یک خونه ی بزرگ دارند که پایین خونه تجاریه و یک مغازه داره. پسر بزرگ تر از همه وکالت کاری میگیره که خونه رو به نام خودش بزنه ولی اینا چون سواد نداشتن نمیدونستن وکالت تام بوده و همه امضا میکنند حالا بعد از ۲۵-۳۰ سال نمیدونم چه اتفاقی افتاده که نتونسته بوده سند خونه و مغازه رو بزنه و فوت میکنه و وکالت منقضی میشه حالا سوال من اینه پدر من ۲۵-۳۰ سال پیش با برادرش توافق میکنه که اگه ۵ سال توی خونهی برادر بزرگش بشینند و زندگی کنند ارثش رو به برادرش میبخشه اما بعد از ۱ سال برادر بزرگتر با خانواده مادرم دعواش میشه و اینارو از خونه میندازه بیرون ولی نکته اینه که پدر من اصلا فکرشم نمیکرد برادرش باهاش این کار رو کنه و قبلا از اینکه کلا این اتفاق بیفته در کنار دو شاهد برگه ای برادرش بهش میده و پدر من هم اونه امضا میکنه و چون سواد نداشته نمیدونسته تو اون برگه چی نوشته و چه چیزی رو امضا کرده، در برگه نوشته شده بود که من تمامی حق و حقوق خود را دریافت نموده ام. من میخواهم بدونم حالا چه اتفاقی می افته؟ آیا پدر من میتونه با خواهر و برادرش اقدام کنند و ارثشون رو پس بگیرند؟ یا نه؟در واقعیت پدر من ارثیه اش را نگرفته است. اگه راهی وجود داره لطفا بگید و اینکه چند درصد امکان داره پدر من هم بتونه ارثش رو بگیره؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون امضا کرده قابل برگشت نیست

با درود چون امضاء کرده قابل برگشت نیست

با سلام
وکالت قبلی اعتباری ندارد اگر پدرتان صلح نامه یا قرارداد دیگری نداده باشند میتوان شکایت نمود

سلام بستگی به قرارداد یا نوشته پدر شما با برادرش است البته اون وکالت از بین رفته اگر هبه نامه یا صلح نامه یا مبایعنامه ای نباشد . البته اگر پدرتان به برادرش نامه ای یا قراردادی نباشد می توان اقامه دعوا کرد .وقتی که ارث بهش رسیده بود خوب می تونسته مالی که بهش رسیده را بدهد به برادرش مگر اینکه پدر زمانی که ارث بهش نرسیده باشد به برادرش داده باشد همه چی بستگی به اون قرارداد وارد و در صورتی وکیل می تواند بهترین و ودقیقترین مشاوره را به شما بدهد که‌تمام مدارک مورد بررسی قرار گیرد.

شق اول سوال با فوت پسر بزرگ وکالت از بین رفت و انتقالی هم صورت نگرفته در شق دوم شرط ضمن عقد ۵سال زندگی در منزل بوده که انجام نشده ونوشته (تعهد) حق فسخ داشته باید تعهد را فسخ می کرد چه حق وحقوقی قید ارث در نوشته شده ، آن زمان انحصار ورثه گرفتند وارث مشخص بوده یا اکنون هم انحصار ورثه نگرفتن که باید انحصار ورثه بگیرید بعد دادخواست تقسیم ارث بدهید.