آیا برای گرفتن حکم عدم تمکین باید منزل مستقل داشته باشم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۴۸ #25401105

بنام خدا
سلام ، من قبلا جدا از خانواده و در منزل مستقل زندگی میکردم تحت شرایطی مجبور شدیم مدتی با خانواده زندگی کنیم در این دوران همسر بنده به خاطر ناسازگاری با مادر به خانه پدری خودش رفت اکنون برای گرفتن حکم عدم تمکین باید منزل مستقل اختیار کنم یا با منزل مشترک پدرم هم میتوانم این کار را انجام دهم؟
(در ضمن قبل از عقد قید نشده است که منزل باید مستقل باشد.)
باتشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،برای الزام به تمکین باید منزل مستقل و در شان زوجه تهیه کنید.منزل مستقل جزء نفقه زن محسوب میشود و باید فراهم شود.

باید برای الزام به تمکین منزل مستقل برای زوجه فراهم نمایید وگرنه دادخواست شما رد می شود.

درود
زوجه طبق قانون می تواند از شما برای تمکین تقاضا مسکن مستقل کند.

سلام بله در مرحله اجرای احکام شما باید منزل مستقل و وسایل در شان زوجه فراهم کنید و در غیر اینصورت حکم تمکین قابلیت اجرا را ندارد.

سلام ،بله برای الزام به تمکین باید منزل مناسب برای زوجه تهیه کنید

سلام، در صورتی که منزل مستقل تهیه نکنید زوجه ملزم به تمکین نبوده و ناشزه شناخته نمی شود بنابراین دعوی شما رد خواهد شد.

شما مکلف به تدارک منزل مستقل می باشید