اجرات المثل بعد از فوت شوهر به زوجه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۱۷ #25384510

سلام
میخواستم بدونم آیا بعد از فوت شوهر اجرت المثل تعلق میگیرد به زن یا نه؟
لطفا جواب منو با درج مدرک بدین تا قانع بشم.

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله مطالبه اجرت المثل بعد از فوت شوهر نیز امکان پذیر است

 بله .قابل مطالبه است.

با سلام بعله بعد فوت نیر اجرت المثل به قوت خود باقی است

بله همانطور که بعداز فوت شوهر مهریه به قوت خود باقی میماند اجرالمثل بعد از فوت شوهر هم امکان پذیز هست

باسلام و عرض ادب

باید دادخواستی به طرفیت ورثه تنظیم شود
ازانجایی ک زن درایام زندگی مشترک کارهایی را برای زوج بدون چشم داشت انجام میدهد ک از لحاظ قانونی وشرعی وظیفه اش نمیباشد و درقبال این وظایف اجرت المثل را میگیرد

ابتدا دادخواست راتنظیم کنید سپس بعد از این ک دادگاه شرایط اجرت المثل زوجه را مورد بررسی قرار دهد مبلغ اجرت المثل توسط کارشناسان تعیین و به زوجه تعلق میگیرد

بادرودوسلام چنان چه شرایط قانونی باشد امکان مطالبه می باشد.

با درود اگر شرایط قانونی وجود داشته باشد بله قابل مطالبه است