ایا بیمه میتونه رو حکم دادگاه و نظر پزشک قانونی اعتراض کنه یا خیر؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۹۶۹ #25375755

با سلام.بنده ۱ سال پیش تصادف کردم و آسیب دیدم و بعد از شکایت و گذراندن بستری و مراحل قانونی ۲ ماه پیش دادگاه رای صادر کرد و برایم میزان درصدها را تعیین کردن با البته با نظریه پزشک قانونی و بعد از ۲۰روز حکم فرستاده شد اجرای احکام و پرونده و مدارک توسط مقصر به شرکت بیمه ارسال شد و پرونده برای بنده در بیمه تشکیل شد .بعد از ۱۵ روز رفتم بیمه و بهم یه نامه دادن گفتن برو بیمارستان کپی برابر اصل پرونده و تمام عکسها و گزارش اورژانس رو بیارید برای ما و من هم رفتم گرفتم و باید فردا ببرم بیمه تحویل بدم و بیمه بهم گفت برای کارشناسی میخوایم .حالا میخواستم بدونم بعد از این مراحل دیگه چی هست و اینکه بیمه برای چی این مدارک رو خواستن وقتی نظریه پزشک قانونی صادر شده و دادگاه هم رای صادر کردن و گفتن حکم اجرا بشه دیگه بیمه برای چی میخواد و اینکه ایا بیمه میتونه رو حکم دادگاه و نظر پزشک قانونی اعتراض کنه یا خیر؟و اینکه بعد از کارشناسی بیمه دیگه چه مراحلی باید طی بشه .ممنون میشم راهنماییم کنید.با تشکر از شما عزیزان.

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مدارک جهت تشکیل پرونده در بیمه نیاز است

سلام .مدارک را بیمه برای تشکیل پرونده خواسته است روال اداری است.

بادرودوسلام امکان پذیر می باشد.

با درود بله امکان پذیر است

سلام بیمه مدارکی که از شما خواسته رو برای تشکیل پرونده میخواد وبه ندرت پیش میاد که با توجه به صدور رای دادگاه طبق نظریه پزشکی قانونی که قطعیت یافته مشکلی برای پرداخت دیه پیش بیاد ‌لیکن مراحل اداری پرداخت دیه باید تو بیمه طی بشه ،جای نگرانی نیست ودیه شما پرداخت میشه