با این شرایط میتوانم معاف شوم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۵ #25357835

سلام
پسری ۲۳ ساله تک فرزند و دانشجو هستم پدر من ۶۵ ساله هست و خودشون به دلیل بیماری صرع معاف شدند خواستم بدونم میتونم از این شرایط برای معافیت استفاده کنم؟
و همچنین من به مدت یکسال معافیت تحصیلی دارم و اگر من اقدام کنم و دفترچه رو بگیرم و سعی کنم کفالت پدرم رو بگیرم و اگر موفق نشم معافیتم باطل میشه؟ و باید به سربازی برم؟

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
معافیت کفالت پدر مختص اشخاصی می باشد که  مشمول خدمت سربازی هستند و اگر بتوانند کفیل و سرپرست خانواده بشوند می توانند از خدمت سربازی طبق نظر کمیسیون نظام وظیفه معاف گردند و کارت معافیت بگیرند.
برابر اعلام معاونت قوانین و مقررات سازمان وظیفه عمومی ناجا از ابتدای سال جاری (۹۹) سن پدر جهت بهره‌مندی از معافیت کفالت به علت کهولت سن ۷۵ سال است.
مشمولانی که تنها فرزند ذکور بالای ۱۸سال خانواده هستند و سن پدرشان از ۷۵ سال تمام سپری‌شده مجاز به بهره‌مندی از این معافیت هستند.
همچنین
طبق آخرین وضعیت اعلام شده برای معافیت کفالت، در صورتی که سن پدر فردی که تنها پسر بالای ۱۸ سال خانواده است کمتر از ۵۹ سال باشد و طبق دستور پزشک باید تحت مراقبت باشد، فرد مشمول می تواند از معافیت خود استفاده نماید.

همچنین در صورتی که شخصی برادر بالای ۱۸ سال داشته باشد که بیمار و نیازمند مراقبت است و همسر و فرزند و پدر نیز نداشته باشد و فرد مشمول تنها برادر بالای ۱۸ سال وی باشد، می تواند از معافیت کفالت خود استفاده کند.

با سلام
طبق قانون جدید ، بایستی سن پدر جهت معافیت فرزند ، ۷۰ سال باشد
مگر بیماری اینکه پدرتان با ارجاع امر به کمیسیون پزشکی مورد موافقت کمیسیون قرار گیرد