از من به جرم اخاذی و تهدید شکایت کردن چیکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۵ #25316737

با سلام من حدود دوسال پیش با خانومی تو مجازی رفیق شدم بعد این خانوم خودشو مجرد معرفی کرده بود یه چند وقتی دوست بودم که بهم پیشنهاد داد با هم فرار کنیم بریم ترکیه و با خواست خودش مبلغ ۲۵۰ هزار تومن به حساب من ریختن بعدش اون من فهمیدم ایشون شوهر دارن و تهدیدشون کردم که به شوهرت میگم و مزاحمم نشو

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طرح هر موضوعی در دادگاه صرفا" ادعا محسوب میگردد مگر آن که دلایل و مستندات قابل قبولی ارائه شود !

با سلام
صرفا با ادعا نمیشود
اگر مدارکی برای ادعای خود دارند بایستی ارایه نمایند

اصل برائت است و ایشان باید ادعای خود را اثبات کند( البینه علی المدعی )